Παρασκευή 5 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΣ ΠΟΘΑ
Καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της διοίκησης

Τις μεθοδεύσεις πίσω από την αναβολή του 23ου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος - Ακροάματος (ΠΟΘΑ) από την πλειοψηφία της διοίκησης, καταγγέλλει η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία».

Η πλειοψηφία της διοίκησης της ΠΟΘΑ (δυνάμεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ) ανέβαλε το προγραμματισμένο για τις 8 Οκτώβρη συνέδριο, εμφανιζόμενη να επικαλείται παρατυπίες από σωματεία, ωστόσο η ΔΑΣ τονίζει ότι «η διοίκηση της ΠΟΘΑ δεν ανέβαλε το συνέδριο για να αντιμετωπίσει τις νοθείες, αλλά για να τις σκεπάσει, να τις κουκουλώσει, πιθανά να τις πολλαπλασιάσει». Η ΔΑΣ μάλιστα με συγκεκριμένα παραδείγματα φανερώνει ότι είναι η πλειοψηφούσα παράταξη, «Ενωτική Κίνηση Θεάματος - Ακροάματος», αυτή η οποία αντλεί αντιπροσώπους από μια σειρά σωματεία στα οποία οι παρατυπίες «βγάζουν μάτι».

Η ΔΑΣ επισημαίνει τον κίνδυνο «αν δεν κατορθώσουν να μαγειρέψουν και να νοθεύσουν το συσχετισμό όπως τους βολεύει, να προχωρήσουν σε διάλυση της Ομοσπονδίας», και ξεκαθαρίζει πως παλεύει για συνέδριο που θα αποτυπώσει τον πραγματικό συσχετισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ