Παρασκευή 5 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σήμερα η κινητοποίηση της ΟΕΝΓΕ

Στάση εργασίας για την Αττική και 24ωρη απεργία για την Περιφέρεια έχει προκηρύξει για σήμερα, Παρασκευή, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και θα ακολουθήσει πορεία και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας, με αιτήματα αιχμής την άμεση επαναφορά των μισθών στα επίπεδα πριν από όλες τις περικοπές και την άμεση καταβολή όλων των αναδρομικών από το 2012 έως σήμερα.

  • Σήμερα, επίσης, συνεχίζεται η 48ωρη απεργία των γιατρών του ΠΕΔΥ, οι οποίοι μεταξύ άλλων διεκδικούν: Αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας με προσλήψεις ειδικευμένων γιατρών, πλήρη λειτουργία των εργαστηρίων και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Κάλυψη όλων των αναγκών της ΠΦΥ με αντίστοιχες ειδικότητες. Να μη γίνουν απολύσεις.
  • Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία προχωρούν την Τετάρτη 10/10 σε στάση εργασίας στην Αττική (8 π.μ. - 1μ.μ.) και 24ωρη απεργία στην Περιφέρεια. Θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία Παίδων Αγίας Σοφίας και Αγλαΐα Κυριακού στις 8 π.μ. και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Υγείας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ