Πέμπτη 18 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Παράσταση για παιδιά από τους «Τρομπετίνι»

Οι εκδηλώσεις στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ αρχίζουν αυτό το Σάββατο, 20 Οκτώβρη, στις 18.45, με μια καλλιτεχνική ομάδα αγαπημένη των παιδιών: Η ομάδα ηθοποιών και μουσικών «Τρομπετίνι» θα παρουσιάσει το έργο της «Οι Μουσικοί της Βρέμης & η Τόλμη των Παραμυθιών», βασισμένο στο αντίστοιχο έργο των αδερφών Γκριμ.

Ηθοποιοί και μουσικοί θα συμπράξουν για να οδηγήσουν τους μικρούς θεατές στα παραμυθένια μονοπάτια των αδελφών Γκριμ, παρουσιάζοντας το έργο σε διασκευή της ομάδας «Τρομπετίνι», με δικές τους μουσικές και τραγούδια. Οπως περιγράφει η ίδια η ομάδα για το παραμύθι:

«Οι τρομπέτες μας έχουν για συντροφιά τους μια κούκλα! Ναι, σωστά ακούσατε, μια κούκλα, που ακούει στ' όνομα Τόλμη! Μια κούκλα που ζωντανεύει μόνο στα όνειρα των παιδιών! Το δωμάτιο ενός παιδιού γίνεται χώρος δράσης του παραμυθιού, τα παιχνίδια μετατρέπονται σε ήρωες της ιστορίας, το κουτί με τα παιχνίδια γίνεται αερόστατο... και το ταξίδι για τη Βρέμη ξεκινάει! Τέσσερις μουσικοταξιδευτές επί σκηνής, επτά υπέροχες κούκλες που φιλοτέχνησε ειδικά για την παράσταση το Κουκλοθέατρο Λαμίας και εννέα μουσικά κομμάτια και τραγούδια με χάλκινα πνευστά "ξυπνάνε" μέσα στο όνειρο το παραμύθι, όχι όπως το ξέραμε... αλλά όπως το θέλαμε!».

Η ομάδα «Τρομπετίνι» θα δώσει ραντεβού με τους μικρούς φίλους του Στεκιού ξανά το Σάββατο 10 Νοέμβρη, με το έργο «Το σύννεφο της Ανατολής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ