Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.15 π.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής θα περιοδεύσει στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 10.30 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στα Ανω Λιόσια, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής θα περιοδεύσει στο Αστυνομικό Τμήμα Ανω Λιοσίων και στις 11 π.μ. στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου.

Το Σάββατο 27 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ δήμου Αχαρνών (Ωρωπού 5 & Κουρμούζη - Αγιος Πέτρος), η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής καλεί σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ στον αγώνα ενάντια στην ανεργία, στη φτώχεια, στην υποβάθμιση, για τα χρόνια προβλήματα των Ποντίων στην Ελλάδα». Θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών. Θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι.

Τη Δευτέρα 29 Οκτώβρη:

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα επισκεφτεί την «INTRACOM DEFENCE», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής θα περιοδεύσει στο σταθμό Πυροσβεστικής στο Ολυμπιακό Χωριό.

Την Πέμπτη 1 Νοέμβρη, στις 5.30 μ.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, θα επισκεφτεί τα εμπορικά καταστήματα και τους επαγγελματίες στο Κέντρο του Μενιδίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ