Παρασκευή 26 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Νέος τεχνικός ο Αγγελος Αναστασιάδης

Μετά από 17 χρόνια, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχει και πάλι Ελληνα τεχνικό στο «τιμόνι» της. Χτες ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η πρόσληψη του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος αντικαθιστά τον Μίκαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός τεχνικός, παρόλο που είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ πριν από λίγους μήνες, πλήρωσε την κακή εικόνα και πορεία της Εθνικής στους αγώνες του Nations League.

Οπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ, η συνεργασία με τον Α. Αναστασιάδη σε πρώτη φάση θα διαρκέσει μέχρι το Δεκέμβρη του 2019. Ουσιαστικά ο 67χρονος τεχνικός θα καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην τελευταία αγωνιστική του Nations League, στα μέσα του προσεχούς Νοέμβρη, και στα προκριματικά του Euro 2020. Γίνεται δε λόγος για αυτόματη ανανέωση αν η Ελλάδα προκριθεί στην τελική φάση.

Για τον Αγγελο Αναστασιάδη είναι η δεύτερη φορά που αναλαμβάνει Εθνική ομάδα, καθώς έχει διατελέσει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού στην Κύπρο για επτά χρόνια (2004 - 2011). Επίσης έχει θητείες σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ, Πλατανιά, και στις μικρές κατηγορίες σε Εδεσσαϊκό, Ιαλυσό Ρόδου και Καβάλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ