Παρασκευή 26 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 10.30 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του μετρό στα Σεπόλια για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 π.μ. ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, θα επισκεφθεί το ΕΚΑΒ Κοζάνης.

-- Στις 8 π.μ., ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, θα επισκεφθεί το Νότιο Πεδίο στην Κοζάνη για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στα Ανω Λιόσια για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής θα περιοδεύσει στο Αστυνομικό Τμήμα Ανω Λιοσίων και στις 11 π.μ. στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ δήμου Αχαρνών (Ωρωπού 5 & Κουρμούζη - Αγιος Πέτρος), η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής καλεί σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ στον αγώνα ενάντια στην ανεργία, στη φτώχεια, στην υποβάθμιση, για τα χρόνια προβλήματα των Ποντίων στην Ελλάδα». Θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών. Θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι.

-- Η ΚΟΒ Αστακού διοργανώνει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του δημαρχείου Αστακού, εκδήλωση προς τιμήν του αγώνα του λαού ενάντια στους φασίστες κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους ενόψει της 28ης Οκτωβρίου. Θα μιλήσει ο Νώντας Μωραΐτης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και θα προβληθεί η ταινία του Π. Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα».

Τη Δευτέρα 29 Οκτώβρη:

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα επισκεφτεί την «INTRACOM DEFENCE» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., αντιπροσωπεία της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής θα περιοδεύσει στο σταθμό Πυροσβεστικής στο Ολυμπιακό Χωριό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ