Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Μετρούν αντίστροφα οι «αιώνιοι»

Αντίστροφα για την πρώτη κόντρα στην Εuroleague μετρούν πλέον οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης. Μάλιστα, η πρώτη κόντρα βρίσκει τους δύο αντιπάλους ισόβαθμους με απολογισμό 3 νίκες - 2 ήττες μέχρι τώρα, κάτι που δίνει ακόμα μια ιδιαιτερότητα στο αυριανό ραντεβού.

Στα αγωνιστικά, τα ευχάριστα για τους γηπεδούχους είναι η επιστροφή του Παπαπέτρου στις προπονήσεις, ο οποίος ξεπέρασε τις στομαχικές ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Πασκουάλ για την αναμέτρηση. Αντίθετα, για τον Ολυμπιακό, δύσκολα δείχνει να προλαβαίνει τη συμμετοχή ο Στρέλνιεκς αφού δεν κατάφερε να πάρει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις. Απών θα είναι και ο Αγραβάνης, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Κόντρα αήττητων στο Μιλάνο

Το ντέρμπι του ρετιρέ στο Μιλάνο μεταξύ των δύο αήττητων ομάδων μέχρι στιγμής, Αρμάνι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45 Novasports 3), ξεχωρίζει στο σημερινό... πρώτο πιάτο της 6ης αγωνιστικής. Στα ενδιαφέροντα και η δοκιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο τη Μακάμπι (21.05 Novasports 1). Η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Νταρουσάφακα (21.00 Novasports 4) ενώ η Γκραν Κανάρια την Εφές (22.45 Novasports 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ