Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Αγχωτική νίκη για τον ΠΑΟΚ

Πιο δύσκολα απ' όσο αναμενόταν, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη στην Κρήτη, σε εξ αναβολής αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στους 4 βαθμούς και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενόψει της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Παρουσιαζόμενοι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, για διάφορους λόγους (απουσία διεθνών, τραυματισμοί, ανάγκη ξεκούρασης παικτών), οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς, με τον Μπίσεσβαρ στο 11', ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρία για το 0-2 στο 32'. Στη συνέχεια η απόδοση του ΠΑΟΚ έπεσε, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να πάρει την πρωτοβουλία στην επανάληψη και να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ιατρούδη (68'). Οι Θεσσαλονικείς «αφυπνίστηκαν» στο τελευταίο τέταρτο και πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 79' με σκόρερ τον Βέρνμπλουμ, το οποίο όμως αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι, κάνοντας λόγο για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης..

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (46' Μπρους), Μπουρσέλης (79' Καπνίδης), Τσέλιος, Κοζορώνης, Εφορντ, Ιατρούδης, Ροβίθης (52' Μπουτσάκης).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μαουρίσιο (64' Σάκχοφ), Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (64' Κάνιας), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (87' Κρέσπο), Ακπομ.

  • Η βαθμολογία του ομίλου: Αρης 4, ΠΑΟΚ 4, Εργοτέλης 1, Αήττητος Σπάτων 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ