Τρίτη 20 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Τις θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία της ζωής του λαού και την ουσιαστική αποκατάσταση από τις συνέπειες της πρόσφατης πλημμύρας, αλλά και συνολικά για τη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, ανέδειξε η χτεσινή επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στο Μαντούδι, όπου και συμμετείχε σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς της περιοχής της Βορειοκεντρικής Εύβοιας, ενώ αργότερα μίλησε σε μαζική πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Εύβοιας του ΚΚΕ.

Στην αντιπροσωπεία του Κόμματος συμμετείχαν ακόμα οι Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ, Κ. Μπασδέκης και Κ. Μπάτσικας, μέλη της ΚΕ.

Η συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο Μαντουδίου, χτες το βράδυ, ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών της πρόσφατης πλημμύρας. Τη συγκέντρωση, όπου συμμετείχε πλήθος κόσμου από όλη την περιοχή, άνοιξε ο Διαμαντής Κουτσουφλάκης, Γραμματέας της ΚΟΒ Μαντουδίου, καλώντας το λαό της περιοχής σε κοινό αγώνα για τη διεκδίκηση υπερώριμων αιτημάτων, για τη ζωή που τους αξίζει να ζουν. Αμέσως μετά, στο βήμα ανέβηκε ο ΓΓ της ΚΕ, εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων όπως «Ενας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία». Ακολουθεί η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ