Τρίτη 20 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση στην Αττική

Προηγήθηκε η χτεσινή μαζική περιφερειακή κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη

Με σύνθημα «Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί!», οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, OAEE, Δημοσίου, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΝΑΤ, ΠΣΣ Δικηγόρων, ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ κλιμακώνουν την πάλη για αυξήσεις στις πετσοκομμένες συντάξεις τους.

Σήμερα, Τρίτη, πραγματοποιείται η μεγάλη περιφερειακή συγκέντρωση στην Αθήνα, στις 11 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην οποία θα συμμετάσχουν οι συνταξιούχοι από την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και νησιά.

Προηγήθηκε η χτεσινή μαζική κινητοποίηση που οργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη οι συνταξιούχοι της Βόρειας Ελλάδας, με το σύνθημα «Ούτε αναβολή ούτε αναστολή, ο νόμος Κατρούγκαλου να καταργηθεί» να κυριαρχεί.

Δεκάδες πούλμαν με συνταξιούχους από τη Θεσσαλία, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη, για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Αγαλμα Βενιζέλου, μέσα από την οποία οι απόμαχοι της δουλειάς διαμήνυσαν για άλλη μια φορά ότι συνεχίζουν τον αγώνα και απαιτούν ό,τι τους έχει αφαιρεθεί όλα τα τελευταία χρόνια, με κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ. Χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ιωαννίνων, Παναγιώτης Κάλπης, ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αλεξανδρούπολης, Κώστας Πανταζίδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας, Γιώργος Ρούσσας, ο Θεόδουλος Ταπανίδης, εκ μέρους των Συνταξιούχων Δημοσίου, και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Γιώργος Κουτουνίδης.

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Από τη χτεσινή ιδιαίτερα μαζική συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη
Από τη χτεσινή ιδιαίτερα μαζική συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη
Εκεί οι συνταξιούχοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για τις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 28 Νοέμβρη, αλλά και την πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχων στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ