Παρασκευή 23 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΠΑΟ
Δύσκολο τεστ αποδείξεων

Με τη νίκη επί της φορμαρισμένης Μπαρτσελόνα να έχει επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις του, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στη Βιτόρια με αντίπαλο την Μπασκόνια (21.30 - Novasports 2) για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της διοργάνωσης, οι «πράσινοι» επιδιώκουν το «διπλό» προκειμένου να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός της ομάδας Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, εστιάζοντας στην πολύ καλή διαχείριση που έδειξαν στον τομέα των ριμπάουντ αλλά και στη συγκέντρωση που επέδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτά ζήτησε και για τον αποψινό αγώνα, τον οποίο χαρακτήρισε άλλο ένα δύσκολο τεστ που καλείται να δώσει με επιτυχία η ομάδα του. Οπως είπε, ο έλεγχος του παιχνιδιού και κυρίως σε ό,τι αφορά τα λάθη θα αποτελέσει κλειδί για τη νίκη, και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθεί ο Παναθηναϊκός. Μιλώντας για την Μπασκόνια, τόνισε πως την περιμένει να εμφανιστεί σκληρή και ιδιαίτερα επιθετική και πως στην έδρα της αποτελεί δύσκολο εμπόδιο για κάθε αντίπαλο. Επέστησε δε την προσοχή στο γεγονός ότι η βασκική ομάδα δείχνει να βρίσκει ρυθμό, όπως έδειξε η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Μιλάνο, όπου λίγο έλειψε να νικήσει την Αρμάνι.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στους «πράσινους», αφού στην αποστολή εντάχθηκαν και οι Παπαγιάννης και Βουγιούκας.

  • Αλλοι σημερινοί αγώνες: Ζαλγκίρις Κάουνας - Χίμκι (19.45 - Novasports 4), Μπούντουσνοστ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.30 - Novasports 5), Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο (22.00 - Novasports 4)

Μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στη Χώρα των Βάσκων με αντίπαλο την Μπασκόνια

Eurokinissi Sports

Μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στη Χώρα των Βάσκων με αντίπαλο την Μπασκόνια

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ