Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ Ν. ΑΡΤΑΣ
Νέες αγωνιστικές δράσεις για την ακύρωση των απολύσεων

Τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας πραγματοποίησε χτες το Σωματείο Εργαζομένων στην Αρχαιολογία νομού Αρτας.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν ταξικά σωματεία, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των απολυμένων εργαζομένων στο έργο της αποκατάστασης στο θέατρο Νικόπολης.

Ακολούθησε κινητοποίηση στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ Πρέβεζας, όπου αντιπροσωπεία των Σωματείων συναντήθηκε με τον διευθυντή του. Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία ζήτησε, με βάση την πρόσφατη δέσμευση που απέσπασαν με τον αγώνα τους από το υπουργείο Πολιτισμού για επαναπρόσληψη των 17 απολυμένων εργαζομένων, άμεσα και εφόσον υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δέσμευση, να δρομολογηθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου οι απολυμένοι να θεωρηθούν εκ νέου εργαζόμενοι. Από την πλευρά του ο διευθυντής δεσμεύτηκε ότι από την πλευρά του Οργανισμού δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στη σχετική διαδικασία.

Το Σωματείο απαιτεί: Να παρθούν πίσω οι απολύσεις των εργαζομένων στο θέατρο Νικόπολης. Ανανέωση όλων των συμβάσεων τουλάχιστον για 6 μήνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ