Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Εκδηλώσεις με θέμα την εκλογική αναμέτρηση των τοπικών και περιφερειακών εκλογών και την παρουσίαση των υποψηφίων που στηρίζει το Κόμμα σε περιφέρειες και δήμους πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα από τις Κομματικές Οργανώσεις:

-- Η ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Τρίτη 18 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΕ στην Κοζάνη. Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 11.30 π.μ., στη Λαμία, στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (Οθωνος 5, β΄ όροφος). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΩΚΕΑΝΙΣ» στην Καβάλα. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ., στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Η ΚΟ Ανωγείων Ρεθύμνης, το Σάββατο 15/12, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Αμάλθεια». Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.

Η ΚΟ Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης, την Κυριακή 16 Δεκέμβρη, στη 1 μ.μ., στην ταβέρνα «Μπαξές», στις Μέλαμπες. Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος. Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ