Σάββατο 3 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Απόλυτη ικανοποίηση

Απόλυτα γαλαντόμα στάθηκε η τύχη με την ΑΕΚ. Αρχικά γιατί ο αποκλεισμός των Αγιαξ, Θέλτα, Τσέλσι την έστειλε στο γκρουπ των ισχυρών και στη συνέχεια επειδή στο δρόμο της για τον τέταρτο γύρο βρίσκεται η (πλέον ανίσχυρη ομάδα που υπήρχε στην κληρωτίδα) η βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια (22/11) και ο επαναληπτικός στο Λόβετς (6/12).

Φυσιολογικά λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» είναι ικανοποιημένοι και παρά τις αναμενόμενα μετριόφρονες δηλώσεις τους, θεωρούν βέβαιη την (εύκολη ή λιγότερο εύκολη) πρόκριση. Ο Φερνάντο Σάντος ανέφερε: «Δεν είναι αρνητική η κλήρωση για εμάς. Μου φαίνεται ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται από εμάς και την απόδοσή μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας με το σεβασμό που του αξίζει, διότι για να φτάσει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης θα πρέπει να έχει κάποια αξία. Αν δείξουμε, όμως, την απαραίτητη προσοχή και μετριοφροσύνη, τότε πιστεύω πως δε θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό προς το παρόν είναι ότι θα δώσουμε το δεύτερο παιχνίδι στη Βουλγαρία, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως θα υπάρχει πολύ κρύο, ίσως και χιόνι. Αν είναι τέτοιες οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Αν θέλουμε βέβαια να προκριθούμε θα πρέπει να ξεπερνάμε τέτοιου είδους προβλήματα. Στην έδρα μας θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να δεχτούμε γκολ ώστε να πάμε στη Βουλγαρία έχοντας το προβάδισμα».

Από την πλευρά του ο Τσάρτας είπε: «Κληρωθήκαμε με μια ομάδα όχι τόσο γνωστή, αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχουμε προκριθεί. Εμένα με προβληματίζουν οι άγνωστες ομάδες και ακόμη περισσότερο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η δική μου ομάδα. Προσπαθούμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στην απόδοση μας υπάρχουν διαστήματα που δείχνουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ορισμένες φορές που δείχνουμε αδυναμίες. Πρέπει να δείξουμε προσοχή και να αυτοσυγκεντρωθούμε στο παιχνίδι». Οσο για τον Βούλγαρο Μίλεν Πετκόφ επισήμανε: «Δε θα είναι εύκολη η δουλιά μας απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες της Βουλγαρίας. Μην ξεχνάμε ότι ήταν πρωταθλήτρια πριν λίγα χρόνια. Εφυγε βέβαια ο Τοντόροφ που πήγε στη Γουέστ Χαμ αλλά έχει καλούς παίκτες, όπως ο Γιόβοφ, ο επιθετικός. Μπορούμε όμως να πούμε ότι ήταν καλή κλήρωση για εμάς, αν και σε αυτό το γύρο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θα το παλέψουμε (2009-08-25 00:00:00.0)
Κλήρωση κατά... παραγγελία (2003-08-30 00:00:00.0)
«Τριπλέτα»... πρόκρισης (2002-10-03 00:00:00.0)
Τρεις «γάμοι» και μια «κηδεία» (2002-09-08 00:00:00.0)
«Ηρθαμε να κερδίσουμε» (2001-12-05 00:00:00.0)
Τρία ματς... φωτιά (1998-03-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ