Σάββατο 3 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τα βλέμματα στο «Ιβανώφειο»

Στην αυριανή αναμέτρηση του «Ιβανώφειου», όπου ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ολυμπιακό, επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 6η αγωνιστική της Α1, το κυρίως πιάτο της οποίας διεξάγεται σήμερα. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Αμαρουσίου με την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Ηρακλής - Ολυμπιακός (Ιβανώφειο 17.00 ΣΟΥΕΠΕΡΣΠΟΡΤ)

Μάλαγα τέρμα. Τώρα Ηρακλής. Στον Ολυμπιακό όσο και εάν δεν μπορούν να το χωνέψουν, έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από την Ουνικάχα και προσανοτολίζονται στο αγώνα της Θεσσαλονίκης. Αλλωστε το περσινό πάθημα στο ίδιο γήπεδο και το φετινό του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει εφησυχασμούς στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων». Αλλωστε, ο Ηλίας Ζούρος το επισήμανε αμέσως μετά των αγώνα της Ευρωλίγκα. «Ξεχάσαμε, ήδη, αυτή την ήττα. Κοιτάμε, μόνο, μπροστά και τον Ηρακλή που μας περιμένει στο «Ιβανώφειο». Το πρωτάθλημα είναι, ακόμη, στην αρχή, αλλά δεν έχουμε πολλά περιθώρια αφού έχουμε χάσει το πρώτο ματς με την ΑΕΚ» τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.

Στην αντίπερα όχθη, με ορόσημο τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, οι «κυανόλευκοι» ρίχνονται στον αγώνα με στόχο να πετύχουν άλλη μια σπουδαία νίκη. Ωστόσο, ξέρουν το δύσκολο της αποστολής τους, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Κώστα Πιλαφίδη, ότι «ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης». Μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για το Ελληνα τεχνικό είναι η παρουσία του Αλφόνσο Φορντ που αποτελεί πηγή κινδύνου για όλες τις αντίπαλες άμυνες. Ομως ο τεχνικός του «Γηραιού» επισημαίνει ότι ο «Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Φορντ».

Στο σημερινό πρόγραμμα η πρωτοπόρος και νικήτρια στο Πέζαρο επί της Σκαβολίνη ΑΕΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην πάντα υπολογίσιμη έδρα του Αμαρουσίου. Στην Ενωση μετά την επιτυχία στην Ευρωλίγκα το κλίμα είναι ιδανικό και θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Στους γηπεδούχους επικρατεί ηρεμία και δηλώνουν ότι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού προκειμένου να ελπίζουν σε κάτι καλό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Μαρούσι - ΑΕΚ (Αμαρουσίου 18.00 Σούπερσπορτ), Νήαρ Ηστ - Ηράκλειο (Καισαριανή 19.00), ΠΑΟΚ - Ιωνικός ΝΦ (Μίκρα 18.30 ΑΛΦΑ DIGITAL), ΚΑΟΔ - Αρης («Δ. Κραχτίδης» 20.00 ΝΟΒΑ). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ηρακλής - Ολυμπιακός («Ιβανώφειο» 17.00 Σούπερσπορτ), Πανιώνιος - Περιστέρι (Περιστερίου 20.00 ΝΟΒΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ