Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΤΑΛΙΑ
Επεισόδια με νεκρό στο Μιλάνο

Σοκ προκάλεσαν στην Ιταλία τα επεισόδια την Τετάρτη στο Μιλάνο μεταξύ οπαδών της Ιντερ και της Νάπολι, με αποτέλεσμα έναν οπαδό νεκρό, πολλούς τραυματίες και υλικές ζημιές στους δρόμους της πόλης, πριν από τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη 18η αγωνιστική της Serie A.

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, 35χρονος οπαδός της Ιντερ υπέστη σοβαρά τραύματα από χτύπημα που δέχτηκε από φορτηγάκι το οποίο οδηγούσαν οπαδοί της Νάπολι, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο «San Carlo» και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το εν λόγω φορτηγάκι εγκλωβίστηκε από οπαδούς της Ιντερ, έγιναν μάχες σώμα με σώμα με τους Ναπολιτάνους και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ο οδηγός παρέσυρε τον 35χρονο Μιλανέζο. Από τους τραυματίες, σε πιο σοβαρή κατάσταση φέρεται να είναι ένας οπαδός της Νάπολι, που δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι.

Η ένταση πάντως δεν έλειψε και κατά τη διάρκεια του αγώνα, που στιγματίστηκε από τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της Ιντερ προς τον Σενεγαλέζο παίκτη της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί. Στον απόηχο των γεγονότων, χτες το απόγευμα ήταν έντονη η φημολογία ότι οι αθλητικές αρχές στην Ιταλία και η εγχώρια ποδοσφαιρική ομοσπονδία προσανατολίζονταν προς την απόφαση αναβολής των προσεχών αγώνων για το πρωτάθλημα το διήμερο 29 - 30 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ