Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τα τυπικά για Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου η ΑΕΚ να εντάξει στο δυναμικό της τον Σέρβο χαφ του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο 28χρονος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην «Ενωση» και να ενταχθεί στην ομάδα άμεσα και όχι το καλοκαίρι, όπως ήταν και ο στόχος της ελληνικής ομάδας. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κρίστιτσιτς αναμένεται να έχει διάρκεια για 3,5 χρόνια.

Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων υπήρξε στην υπόθεση της μεταγραφής του 24χρονου Αργεντίνου φορ Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό. Μέχρι χτες οι «ερυθρόλευκοι» φέρονταν να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του παίκτη, τελικά όμως οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του, Ουνιόν Σάντα Φε, δεν είχαν αίσιο τέλος, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να αποσύρει το ενδιαφέρον της. Οπως υποστηρίζουν στον Πειραιά, αιτία του «ναυαγίου» ήταν οι συνεχόμενες αλλαγές στις οικονομικές απαιτήσεις της διοίκησης του αργεντίνικου συλλόγου.

ΑΕΛ: Η ΑΕΛ απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλή προς τον νεαρό Κωνσταντίνο Μακρή, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ομάδας της Λάρισας και δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο. Από πλευράς των «βυσσινί», πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία, αφού δηλώνουν πως το θέμα θα τακτοποιηθεί άμεσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ