Τετάρτη 9 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Το ΜΑΣ στο πλευρό των εκπαιδευτικών

Την απόσυρση του νέου συστήματος διορισμού των εκπαιδευτικών ζητά με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), η οποία καλεί τους φοιτητές στις κινητοποιήσεις στο πλευρό των εκπαιδευτικών και μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Οι χιλιάδες φοιτητές και απόφοιτοι εκπαιδευτικοί δεν είμαστε "πλεονάζοντες"! Είμαστε αναγκαίοι για να καλύψουμε τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών! Με σύγχρονο ωρολόγιο πρόγραμμα και όχι αφαίρεση αναγκαίων γνώσεων και μαθημάτων, με ολιγομελή τμήματα και όχι 27άρια, με στήριξη της Ειδικής Αγωγής, ενισχυτική διδασκαλία, λειτουργία ολοήμερων σχολείων, τμημάτων ένταξης για τα προσφυγόπουλα. Με μόνιμους εκπαιδευτικούς και όχι περιπλανώμενους με μια βαλίτσα στο χέρι.

Από κοινού με τους σημερινούς εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, οργανώνουμε τον αγώνα μας κόντρα στην πολιτική της σημερινής κυβέρνησης και όλων των προηγούμενων. Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η λογική του "διαίρει και βασίλευε", να φαγωνόμαστε μεταξύ μας για να μένουν στο απυρόβλητο οι ευθύνες των κυβερνήσεων που μας καταδικάζουν στην ανεργία και τη μισοδουλειά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ