Τρίτη 6 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
Στο στόχαστρο οι λαοί
Αντιπολεμικά συλλαλητήρια και εκδηλώσεις

Αντιπολεμικά συλλαλητήρια και εκδηλώσεις διοργανώνονται τις επόμενες μέρες, σε διάφορες περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα:

- Αντιπολεμικό συλλαλητήριο, διοργανώνουν σωματεία εργαζομένων, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, σήμερα Τρίτη, στις 6 μ.μ.

Αύριο Τετάρτη

- Στα Χανιά, η Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στον Πόλεμο πραγματοποιεί σύσκεψη φορέων στις 8 μ.μ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα: «Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και διοργάνωση παγκρήτιας μηχανοκίνητης πορείας στη βάση της Σούδας».

- Ο Δήμος Βύρωνα διοργανώνει αντιπολεμική συγκέντρωση - συναυλία, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ταπητουργείου. Θα μιλήσει ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Ρογκάκος, ενώ θα χαιρετίσει ο εκτελεστικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης Θ. Παφίλης. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Χρήστο Θηβαίο, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη.

- Η Αντιπολεμική Επιτροπή Λιβαδειάς διοργανώνει σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, με θέμα τη διεύρυνση της επιτροπής και τον προγραμματισμό πολύμορφων αντιπολεμικών εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων.

- Η Αντιπολεμική Επιτροπή Νίκαιας διοργανώνει Αντιπολεμική Εκδήλωση στο Δημαρχείο Νίκαιας στις 7 μ.μ. με θέμα: «Βομβαρδισμοί των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, γεωπολιτικές, οικονομικές, περιβαλλοντικές επιπτώσεις και ο ρόλος του Αντιπολεμικού Κινήματος». Ομιλητές θα είναι οι: Κακαράς Αντώνης, αρχιπλοίαρχος ΠΝ ε.α., εκπρόσωπος ΚΕΘΑ, Κατσαρός Νίκος, πρόεδρος χημικών Βαλκανίων και Στοφορόπουλος Θέμος, πρέσβης ε.τ.

- H Αντιπολεμική Επιτροπή Αμαλιάδας καλεί στην εκδήλωση - συζήτηση που οργανώνει με θέμα: «Πόλεμος και τρομοκρατία εναντίον λαών και δικαιωμάτων», στις 7.30 μ.μ., στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο. Στη συζήτηση - εκδήλωση θα μιλήσουν ο Δημήτρης Καλτσώνης, Δρ. Νομικής και μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και εκπρόσωπος από την «Κίνηση για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες» της Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ