Τρίτη 6 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ «902»
Ανανεωμένο από χτες το πρόγραμμα

Ανανεωμένο από χτες είναι το πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902». Στόχος του προγράμματος της νέας τηλεοπτικής περιόδου ο «902 TV» ν' αποτελέσει βαθμιαία την εναλλακτική τηλεοπτική πρόταση, το αντίπαλο δέος στην κουλτούρα της ευτέλειας και της βίας, που κατακλύζουν αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ιδιαίτερο βάρος στο νέο πρόγραμμα δίνεται στην ενίσχυση της πολιτικής, αλλά και πολιτιστικής ζώνης, που αποτελούν τον κορμό του προγράμματος.

Η βελτίωση του προγράμματος δεν αφορά μόνο το περιεχόμενό του, αλλά και την ποιοτική, από άποψη αισθητικής, παρουσία του.

Οι τηλεθεατές θα πρέπει, επίσης να γνωρίζουν, ότι το εμπορικό τμήμα του σταθμού έχει διαθέσει το διάστημα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και από τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί για τηλεαγορές και διαφημίσεις με στόχο την οικονομική ενίσχυση του σταθμού, ώστε να καταστεί δυνατή η παραπέρα ανάπτυξη του προγράμματος.

Παρακολουθήστε λοιπόν σήμερα Τρίτη:

  • Στις 16.00, στην εκπομπή «Συνδεθείτε με το γιατρό σας», μια συζήτηση για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, με ομιλητές τον Στ. Μιχαλά και τον Β. Τσιγγούνη.
  • Στις 18.15, στην εκπομπή «Προεκτάσεις» μια συζήτηση του δημοσιογράφου Κώστα Καραχάλιου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τους καλεσμένους του για την κυκλοφορία στις αρχές του 2002 του ευρώ και τις επιπτώσεις του στη ζωή μας.
  • Στις 20.00, στην εκπομπή «Οι δρόμοι της λογοτεχνίας», που αυτόν τον κύκλο επιμελούνται και παρουσιάζουν ο Βαγγέλης Κούτας και η Λίτσα Ψαραύτη, μια συζήτηση με τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο, εκπαιδευτικό και συγγραφέα του βιβλίου «Θεοί του Ολύμπου» και το Ζώη Καναβά συγγραφέα του βιβλίου «Χίλια Μύρια κύματα», με θέμα το παιδί και το βιβλίο.
  • Στις 22.00, στην εκπομπή «Αντιθέσεις», που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Θερμός, μια συζήτηση με τους Ν. Κακαστή πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στη ΣΟΦΤΕΞ, Χ. Κατσούλια αντιπρόεδρο του σωματείου και τον Δ. Λιάλιο γραμματέα του, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της μεγαλύτερης χαρτοβιομηχανίας της χώρας.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Μονόπρακτο» που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Σοφία Αδαμίδου, μια συζήτηση με τη δημοφιλή ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου για την πορεία της στο θέατρο. Η Ελ. Γερασιμίδου μοιράζεται τα όνειρα και τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τους φόβους της για όσα συμβαίνουν σήμερα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ