Τρίτη 15 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επικίνδυνο παγοδρόμιο η πόλη της Λάρισας

Οι εικόνες ενός απέραντου παγοδρομίου, που εμφάνιζε από τις πρώτες μέρες του χιονιά η πόλη της Λάρισας, ήταν αρκετές για να ξετινάξουν τα περί «ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού» που διακινούσε τις προηγούμενες μέρες η δημοτική αρχή των ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΛΑΕ.

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Τα προβλήματα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος ο λαρισαϊκός λαός δεν έπεσαν από τον ουρανό, παρά το ότι τα φαινόμενα ήταν πιο ήπια σε σχέση με όσα διαδίδονταν. Χωρίς να παραβλέπει κανείς το γεγονός ότι ήταν αποτέλεσμα της επιλογής της δημοτικής αρχής να μη ρίξει έγκαιρα αλάτι στους πεζοδρόμους και στις συνοικίες, για να μη χαλάσουν οι νεότευκτοι ακριβοπληρωμένοι "κυβόλιθοι", φανερώνει και τις τεράστιες ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό και μέσα, ως συνέπεια της διαχρονικής υποβάθμισης και υποστελέχωσης των υπηρεσιών του δήμου από τις εκάστοτε κυβερνήσεις του κεφαλαίου, με την ανοχή και τη στήριξη των δημοτικών αρχών.

Από την άλλη, η δημοτική αρχή, ευθυγραμμισμένη απόλυτα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, "απογείωσε" τη λογική της "ατομικής ευθύνης", πετώντας το μπαλάκι στο λαό για να προστατευτεί από τα καιρικά φαινόμενα, να μετακινηθεί από και προς τη δουλειά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες περιστατικά με ατυχήματα ηλικιωμένων αλλά και όχι μόνο, που δοκίμαζαν τις αντοχές τους στη μετακίνηση εντός του κέντρου. Αλλά και στις συνοικίες η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη, με αποτέλεσμα και τροχαία ατυχήματα να υπάρχουν και να δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο η μετακίνηση των δημοτών προς τις δουλειές τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ