Τετάρτη 16 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αύριο η ημερίδα του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής

Ημερίδα για την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων στους δήμους διοργανώνει αύριο Πέμπτη το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στις 5.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Περιστερίου (στάση μετρό «Περιστέρι»). Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πάρθηκε με αφορμή τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες σε «ατυχήματα» που μετρά ο κλάδος τα τελευταία χρόνια, ενώ αποτελεί συνέχεια της δράσης που σταθερά αναπτύσσει το Συνδικάτο για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν οι: Χρήστος Παπάζογλου, γιατρός Εργασίας, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Εύη Γεωργιάδου, Δρ. μηχανικός Ασφαλείας, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Βασίλης Οψιμος, τεχνικός επιθεωρητής Εργασίας. Βασίλης Διονυσόπουλος, δικηγόρος Εργατικού Δικαίου. Μάκης Τσελέντης, αντιπρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ και μέλος της Επιτροπής του ΠΑΜΕ για την Υγιεινή και Ασφάλεια.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής έχει καλέσει να πάρουν μέρος στην πρωτοβουλία του εργαζόμενοι από την Τουρκία που δούλεψαν στην κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, έναν χώρο δουλειάς όπου οι εργάτες πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος, με 30 νεκρούς σε «ατυχήματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ