Τετάρτη 16 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο Βόρειο Αιγαίο

Η ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43), με θέμα «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και για τον δήμο Λέσβου, Σταύρος Τάσσος και Νίκη Τσιριγώτη αντίστοιχα. Θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμούς η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Στρατής Κόρακας, περιφερειακός σύμβουλος. Θα μιλήσει ο Βασίλης Αμπελογιάννης, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου και Γραμματέας της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

Η ΤΕ Λήμνου του ΚΚΕ καλεί το Σάββατο 19 Γενάρη στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης», στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»: Του υποψήφιου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Σταύρου Τάσσου και του υποψήφιου δημάρχου Λήμνου Κώστα Μαδυτινού. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Αγλαΐα Κυρίτση.

Σε εκδήλωση - συγκέντρωση στη Χίο την Τετάρτη 23 Γενάρη στις 6 μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάρκος Σκούφαλος. Θα χαιρετίσουν ο Σταύρος Τάσσος και η Αγλαΐα Κυρίτση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ