Τετάρτη 16 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κινητοποίηση για συγκοινωνίες που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες

Κινητοποίηση με αίτημα συγκοινωνίες που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, στα κεντρικά του ΟΑΣΘ, τα Σωματεία Οικοδόμων, Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εργολαβικών Καθαριστριών και Φυλάκων, Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού, οι Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων ΟΑΣΘ.

Απαιτούν να σταματήσουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα λαϊκά στρώματα να πληρώνουν τα σπασμένα της έλλειψης υποδομής για τακτικές και ασφαλείς συγκοινωνίες σε έντονες καιρικές συνθήκες. Κρατική επιδότηση για την ικανοποίηση του δικαιώματος του λαού σε σύγχρονες, τακτικές, ασφαλείς και φθηνές αστικές συγκοινωνίες.

Καλούν το λαό να παλέψει για: Μείωση της τιμής του εισιτηρίου στο μισό. Κατοχύρωση της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων. Δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων και των μαθητών τις ώρες που μετακινούνται από και προς τη δουλειά και τα σχολεία. Συντήρηση του στόλου από μόνιμο προσωπικό. Προσλήψεις εργαζομένων με πλήρη δικαιώματα. Αξιοποίηση των εγχώριων δυνατοτήτων για κατασκευή νέων οχημάτων. Συχνές, τακτικές αστικές συγκοινωνίες με ανθρώπινες συνθήκες. Κάλυψη της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ