Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Μουσική
«Καράβι» το τραγούδι

Τάνια Τσανακλίδου
Τάνια Τσανακλίδου
Με τίτλο «10 Συμβουλές», αρχίζει να εκτυλίσσεται από αύριο στο «TABOO» (Αντήνορος 42) το μελωδικό «λαϊκό σινερομάντζο», που θα παρουσιάζουν οι Κώστας Μακεδόνας και Κατερίνα Κούκα. Το πρόγραμμά τους - μια αγκαλιά τραγούδια για την αγάπη, το μίσος, τον έρωτα, το χωρισμό, το πάθος, τη ζωή - φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη (σενάριο - σκηνοθεσία). Μουσικές παραστάσεις: Τετάρτη - Κυριακή (10.30 μ.μ.).

  • Δυο βραδιές, σμιλεμένες με το «Χρώμα της Μέρας», μα, κυρίως, με τη μελωδική εκφραστικότητα της Τάνιας Τσανακλίδου, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (10 μ.μ.) και το Σάββατο στο «Ρόδον» (Μάρνη 24). Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα, που βασίζεται στην τελευταία δισκογραφική της δουλιά με τον Μιχάλη Δέλτα, ενώ θα περιπλανηθεί στο πλούσιο μουσικό παρελθόν της.
  • Αφού ταξίδεψε όλο το καλοκαίρι σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας και στην Κύπρο, πραγματοποιώντας περισσότερες από 35 συναυλίες, ο Μίλτος Πασχαλίδης «αγκυροβολεί», από την Παρασκευή και για όλο το Νοέμβριο, στο «Μετρό» (Γκύζη και Κάλβου). Το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει κάθε Παρασκευή, Σάββατο (10.30 μ.μ.) και Κυριακή (8.30 μ.μ.) περιλαμβάνει κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του «Βυθισμένες άγκυρες», αλλά και από παλιότερες δουλιές του, καθώς και τραγούδια άλλων δημιουργών, που έχει αγαπήσει.
  • Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μεσημέρης και το συγκρότημα «Ρωγμές» ξεκινούν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή (10.30 μ.μ.), στο «Καφεθέατρο» (Κοδριγκτώνος 2, Πεδίον Αρεως). Με την επιστροφή του στη σκηνή, ο Στ. Μεσημέρης κομίζει στις «ταξιδιωτικές του αποσκευές» ένα καινούριο έργο, τα «Πέτρινα Καράβια», καθώς και διασκευές παλιότερων γνωστών τραγουδιών του («Ελλάς», «Δε σηκώνει», «Πόρτο Ρίκο», «Δεν πάει άλλο» κ.ά.). Παραστάσεις: Παρασκευή - Σάββατο (10.30 μ.μ.), Κυριακή (8 μ.μ.), για τρεις συνεχείς βδομάδες.

Μίλτος Πασχαλίδης
Μίλτος Πασχαλίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ