Παρασκευή 18 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ανακοίνωσε Μίσιτς ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Κροάτη φορ Γιόζιπ Μίσιτς με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνη του 2020, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα, από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μέχρι το 2022.

ΠΑΟ: Για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες επιδημία ίωσης χτύπησε τον Παναθηναϊκό αφού υπήρξαν έξι νέα κρούσματα σε μέλη της ομάδας (με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να παραμένουν κλινήρεις). Από πλευράς παικτών πιο σοβαρό αποδεικνύεται το περιστατικό του Ουσμάν Κουλιμπαλί ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί και η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Λαμία τη Δευτέρα 21/1 θεωρείται απίθανη. Αντίθετα, οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Εργκούς Κάτσε έχουν πιο ήπια συμπτώματα.

ΑΕΚ: Στα ύψη είναι η αγωνία στην ΑΕΚ για την κατάσταση του τραυματία Λιβάγια ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Ο Κροάτης, που υποφέρει από τραυματισμό στον τετρακέφαλο, δεν προπονήθηκε ούτε χτες εντείνοντας την αγωνία των ανθρώπων της Ενωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ