Σάββατο 19 Γενάρη 2019 - Κυριακή 20 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού!

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται στην Αττική, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 19 Γενάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μενίδι (αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Αχαρνών) θα μιλήσουν: Ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

-- Στις 7 μ.μ., στον Ασπρόπυργο (Πνευματικό Κέντρο), θα μιλήσουν: Ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αλέξης Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.

-- Στις 6 μ.μ., στο Μαρούσι (αίθουσα του δημαρχείου), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, και ο Θανάσης Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

Την Κυριακή 20 Γενάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων, θα περιοδεύσουν στην Κινέτα.

-- Στις 11 π.μ., στο Γαλάτσι (Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι», (Ρεθύμνης και Χρ. Καψάλη 36), θα μιλήσουν: Ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου.

-- Στις 11 π.μ., στο Κορωπί (Δημοτική Βιβλιοθήκη, Πεζόδρομος Παπασιδέρη), θα μιλήσουν: Ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Κορωπίου.

-- Στις 11 π.μ., στη Νέα Σμύρνη (καφενείο «Αβέρτα», Ελλησπόντου 27-29), θα μιλήσουν οι Αλέξης Ματής, μέλος της ΤΕ των Νοτίων Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ, και Γιάννης Κιουλάνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

- Στις 6 μ.μ., στο θέατρο του πρώην δημαρχείου Ταύρου (Επταλόφου και Πειραιώς, 2ος όροφος), σύσκεψη - παρουσίαση της επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μοσχάτου - Ταύρου», Χριστίνας Δολιανίδη.

Τη Δευτέρα 21 Γενάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Ιλιον (Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη»), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου.

-- Στις 7 μ.μ., στη Νέα Ιωνία (στο ΚΕΠ), θα μιλήσουν: Ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Κώστας Κατημερτζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Παναγιώτης Τσουκαλάς, δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στη Νίκαια (Αίθουσα Ενωσης Σμυρναίων, 28ης Οκτωβρίου και Θεσσαλίας), θα μιλήσουν: Ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας.

Την Τρίτη 22 Γενάρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω (Πνευματικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος», Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

-- Στις 6 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Γκαράζ του δήμου Καλλιθέας και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

Την Τετάρτη 23 Γενάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Ελευσίνα (Περιφέρεια Δυτ. Αττικής, Ηρώων Πολυτεχνείου 78), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Κώστας Κώνστας, μέλος της ΤΕ Θριασίου - Μεγαρίδας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας.

-- Στις 5 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κερατσίνι (Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης», Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου - Ταμπούρια), θα μιλήσουν: Ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου.

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Μέγαρα (Πολιτιστικό Κέντρο «Στρατουδάκειο»), θα μιλήσουν: Ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ν. Ηράκλειο (Βίλα «Στέλλα»), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Κουλούρης, μέλος της ΤΕ Βόρειου Τομέα του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Ζαχάρος, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ