Τρίτη 22 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού!

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψήφιους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις τοπικές εκλογές. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω (Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω και υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 12 μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής στη Β' Πειραιά και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Σπανόπουλου στη Σαλαμίνα.

-- Στις 6 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Γκαράζ του Δήμου Καλλιθέας και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Ελευσίνα (Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, Ηρώων Πολυτεχνείου 19), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Κώστας Κώνστας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 5 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κερατσίνι (Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης», Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου - Ταμπούρια), θα μιλήσουν: Ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Μέγαρα (Πολιτιστικό Κέντρο «Στρατουδάκειο»), θα μιλήσουν: Ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ν. Ηράκλειο, στη Βίλα «Στέλλα», θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Κουλούρης, μέλος της ΤΕ Βόρειου Τομέα, και ο Γιώργος Ζαχάρος, υποψήφιος δήμαρχος.

Την Πέμπτη 24 Γενάρη, στις 6 π.μ., ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Γκαράζ του Δήμου Καισαριανής και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

Το Σάββατο 26 Γενάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Κολωνό, στην αίθουσα του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθήνας (Λένορμαν & Αλεξανδρείας), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Παλλήνη, στο Οινοποιείο Πέτρου (Λεωφόρος Μαραθώνος 117), θα μιλήσουν ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Θοδώρα Πασχαλίδου, υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης.

Την Κυριακή 27 Γενάρη:

-- Στις 11 π.μ., στην Ηλιούπολη, στο Θέατρο Δημαρχείου Υμηττού, θα μιλήσουν: Ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 10.30 π.μ., στη Σαλαμίνα, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχείου Σαλαμίνας (Αμμοχώστου 1). Θα μιλήσουν: Ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Μαρία Παπαελευθερίου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στο Μπραχάμι, στο Αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στα Καλύβια, στο Δημαρχείο, θα μιλήσουν: Ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Τάνια Γαλανοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού.

-- Στις 11 π.μ., στην Αρτέμιδα, στην αίθουσα «Ξενοφών» (γυάλινο κτίριο - Λ. Βραυρώνος 5η στάση), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και ο Νίκος Δάρδαλης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στο Λαύριο, στο Τεχνολογικό Πάρκο, θα μιλήσουν: Ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στην Αγία Παρασκευή, στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7), θα μιλήσουν: Ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Ανδρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Κορυδαλλό, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου δημαρχείου Κορυδαλλού (Γρηγ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη), θα μιλήσουν: Ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αρχισυντάκτης του «Ριζοσπάστη», και η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στου Ζωγράφου, στον κινηματογράφο «Αλέκα», θα μιλήσουν: Ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στον Ωρωπό, στο ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων, θα μιλήσει ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος δήμαρχος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ