Τρίτη 22 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ
Οχι στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ και στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ
  • Στην Αθήνα στις 6.30 μ.μ. στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ)
  • Στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Αγαλμα Βενιζέλου

Συγκεντρώσεις - συλλαλητήρια με σύνθημα «ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, ΟΧΙ στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, ΟΧΙ στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό, ΝΑΙ στη φιλία - αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών» οργανώνουν Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ την Πέμπτη 24 Γενάρη, μέρα ψήφισης της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ στη Βουλή.

Συγκεκριμένα:

-- Στην Αθήνα, η ΚΟ Αττικής, στις 6.30 μ.μ., στο Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ).

-- Στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας στο Αγαλμα Βενιζέλου.

-- Στη Λάρισα, την ίδια ώρα, η ΚΟ Θεσσαλίας διοργανώνει πανθεσσαλική συγκέντρωση στην πλατεία ΑΤΑ.

Ηδη τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος, μέσα από ένα μεγάλο άνοιγμα, με εξορμήσεις, εκδηλώσεις, συζητήσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές, προετοιμάζουν την επιτυχία των συλλαλητηρίων, ενημερώνοντας για το πραγματικό περιεχόμενο της συμφωνίας, που δεν είναι άλλο από τα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην περιοχή, σχέδια που τροφοδοτούν και στις δυο μεριές των συνόρων εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς. Καλούν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να αντιταχθούν στους σχεδιασμούς αυτούς και την εμπλοκή της χώρας για τα συμφέροντα της αστικής τάξης, στους εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς, να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και την κοινή πάλη με τους γείτονες λαούς.

Εκδήλωση - συζήτηση στη Ρόδο

Η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η συμφωνία των Πρεσπών, ο ρόλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα Βαλκάνια και οι θέσεις του ΚΚΕ», την Πέμπτη 24 Γενάρη στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Plaza». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων. Επιπλέον, θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου σήμερα Τρίτη στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα Εθιμοτυπίας στο δημαρχείο Ρόδου.

Μαζική εξόρμηση της ΚΝΕ στου Ζωγράφου

Στου Ζωγράφου
Στου Ζωγράφου
Εξόρμηση και αφισοκόλληση στην περιοχή του Ζωγράφου πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ το περασμένο Σάββατο, διαδίδοντας πλατιά τις θέσεις του Κόμματος για τη συμφωνία των Πρεσπών, όπως και το κάλεσμα πάλης ενάντια στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στα Βαλκάνια.

Με αφίσες, πανό και φυλλάδια έστειλαν το μήνυμα της καταδίκης της απαράδεκτης και επικίνδυνης συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ, της κυβέρνησης αλλά και όλων των αστικών κομμάτων που υπερασπίζονται την «ευρωατλαντική ολοκλήρωση» της ΠΓΔΜ και συνολικά των Βαλκανίων, απηύθυναν κάλεσμα στη νεολαία και όλο το λαό της περιοχής να παλέψουν ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της χώρας, ενάντια στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό, να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και την κοινή πάλη με τους γειτονικούς λαούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ