Τρίτη 22 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Αύριο Τετάρτη 23 Γενάρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, θα μιλήσει η Εφη Τσίγκα, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε εκδήλωση - συγκέντρωση στη Χίο, στις 6 μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάρκος Σκούφαλος. Θα χαιρετίσουν ο Σταύρος Τάσσος, υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, και η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Β. Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Πέμπτη 24 Γενάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας, θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και για τον δήμο Σύρου - Ερμούπολης, Γιάννης Ντουνιαδάκης και Νικόλας Καΐλης αντίστοιχα.

Την Παρασκευή 25 Γενάρη:

-- Η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7 μ.μ. εκδήλωση στο δημαρχείο Δράμας, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην ΠΕ Δράμας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

-- Στις 8 μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα, θα μιλήσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ