Πέμπτη 24 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πανέτοιμος για το δύσκολο τεστ

Χωρίς περιθώρια απωλειών στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει μια θέση στην τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός απόψε δοκιμάζεται με αντίπαλο την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη για τη 19η αγωνιστική (19.30 - Novasports 2).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από ευρωπαϊκή νίκη και καλή εμφάνιση με τη Χίμκι αλλά και από παρ' ολίγον ήττα στο πρωτάθλημα της Basket League απέναντι στον Χολαργό, κι έτσι αναμένεται να εμφανιστούν «προσγειωμένοι» στην εξαιρετικά δύσκολη αποψινή αναμέτρηση. Κίνητρο για το «διπλό», εκτός της διεκδίκησης της 4ης θέσης, είναι και να παρθεί μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον προηγούμενο μεταξύ τους αγώνα στο ΣΕΦ.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Χαρακτήρισε τη Φενέρ ισχυρή ομάδα, που όπλο της έχει την ομοιογένεια αφού ο βασικός κορμός της αποτελείται από παίκτες που είναι χρόνια μαζί. Εσπευσε πάντως να προσθέσει ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για τις απαιτήσεις του αγώνα, έχοντας αποδείξει πως μπορεί να εφαρμόσει διαφορετικά συστήματα και να αντεπεξέλθει σε αυτά. Εξέφρασε τέλος το σεβασμό του για τον Ομπράντοβιτς και τα προπονητικά του επιτεύγματα, και αναφέρθηκε στις μεταξύ τους κόντρες, οι οποίες όπως είπε είναι πάντα δυναμικές και μαχητικές.

Στη διάθεση του Μπλατ έχουν τεθεί και οι Γκος και Μάντζαρης, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε.

Αλλοι αποψινοί αγώνες: Αρμάνι Μιλάνο - Ζαλγκίρις Κάουνας (21.45 - Novasports 4), Ρεάλ Μαδρίτης - Εφές (22.00 - Novasports 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ