Παρασκευή 25 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να σταθούν ενάντια στα ΝΑΤΟικά σχέδια και τον εθνικισμό

Αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία, μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, της ΚΕ του ΚΚΕ

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Φίλες και φίλοι

Αυτήν τη στιγμή που βρισκόμαστε εδώ, ξεκινάει και η τυπική διαδικασία κύρωσης στη Βουλή, της περιβόητης συμφωνίας των Πρεσπών. Μιας συμφωνίας για την οποία έγιναν ατέλειωτες και ανούσιες κοκορομαχίες ανάμεσα στην κυβέρνηση, στη ΝΔ και άλλους.

Ολοι αυτοί δείχνουν να διαφωνούν μεταξύ τους. Ομως εμείς ξέρουμε καλά ότι η διαφωνία τους είναι παραπλανητική. Γιατί ακόμη κι αν διαφωνούν σε όλα, συμφωνούν απόλυτα σε ένα. Κι αυτό είναι ότι από αύριο ξεκινάει η διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Αυτή είναι η αμερικανοΝΑΤΟική απαίτηση, αυτό αποσιωπούν, αυτό λυσσασμένα συσκοτίζουν.

Ολοι αυτοί με πρώτη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ κρύβουν την αλήθεια. Την κρύβουν γιατί σκοπός των ΑμερικανοΝΑΤΟικών φίλων τους, είναι η μεταφορά της κόλασης μέσα στην καρδιά των Βαλκανίων.

Δεν ξεχνάμε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματά τους. Ο σημερινός σχεδιασμός του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ πατάει πάνω στη θηριωδία των χιλιάδων νεκρών, των «παράπλευρων απωλειών», των λεγόμενων ΝΑΤΟικών «λαθών», των εκτελέσεων αμάχων, του βομβαρδισμού νοσοκομείων, σχολείων, ΜΜΕ και νεκροταφείων, της προσαρμογής στα μέτρα τους του Διεθνούς Δικαίου, της άθλιας προπαγάνδας τους ότι τα αμερικανικά «Στελθ», που σκόρπιζαν τον θάνατο, αποτελούσαν προάγγελο της «δημοκρατίας» και της «ειρήνης» στα Βαλκάνια και τον κόσμο.

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Φίλες και φίλοι,

Απ' αυτό το βήμα, καλώ τους συναδέλφους μου, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εν ενεργεία και αποστρατεία, το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στην καταστροφική πολιτική, στο διχασμό των λαών από τους ιμπεριαλιστές.

Ενώνουμε τη φωνή μας με το ΚΚΕ ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, τα ΝΑΤΟικά σχέδια, τον εθνικισμό. Αυτός είναι ο γνήσιος λαϊκός πατριωτισμός.

Εμπρός μαζί σε όλες τις μάχες.

Χαράζουμε σταθερή πορεία για τη νίκη.

Καλή δύναμη

Γεια σας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ