Τετάρτη 30 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Στις 18/08/2017 «έφυγε» ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ (φωτ.), του Νικολάου, σε ηλικία 90 χρόνων, πιστός οπαδός του ΚΚΕ σε όλη του τη ζωή, με συμμετοχή σε όλους τους αγώνες του Κόμματος.

Στη μνήμη του και στη μνήμη του πατέρα του γερο-ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, από τους πρωτοπόρους οπαδούς του ΚΚΕ τη δεκαετία του 1920, η οικογένεια του γιου του, συντρόφου Κώστα, προσφέρει το ποσό των 30 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κάμπου Ηλείας του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΘΩΜΑ ΧΑΛΒΑΤΖΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ που «έφυγαν» απρόσμενα πριν λίγο καιρό το 2018, προσφέρω για την ενίσχυση του Κόμματός μας, του τιμημένου ΚΚΕ, το ποσό των 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Λεχαινών - Κάμπου του Κόμματος.

Σύντροφος Μανώλης Ανδρέου από Βάρδα Ηλείας

***

Στη μνήμη του Μπαρμπα-ΓΙΩΡΓΗ ΔΑΛΙΟΥΡΗ από τα Βορδόνια Λακωνίας προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αμφιλοχίας ως τρίτη δόση.

Θυμάμαι που την άνοιξη του 1946 (ήμουν μαθητής στο Γυμνάσιο Αρρένων της Σπάρτης) θέλοντας οι χωροφύλακες και οι ταγματασφαλίτες να ταπεινώσουν τον Μπαρμπα-Γιώργη, τον έβαζαν να μαζεύει γόπες και χαρτιά. Εμένα με πήραν τα κλάματα. Ο Μπαρμπα-Γιώργης ήταν γυρολόγος. Είχε τρεις κόρες, την Ελένη, την Γαρυφαλλιά και την Αγγελική. Το 1975 που γύρισα από την Αυστραλία, πήγα στο σπίτι του και τον βρήκα. Τον θυμάμαι πάντα με μεγάλη συγκίνηση...

Οικονομάκης Ζαχαρίας


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ