Παρασκευή 8 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Προβάδισμα ΑΕΚ, φωνάζει ο Ατρόμητος

Eurokinissi

Στους φιλοξενούμενους άνηκε το δεύτερο μέρος της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, αφού στους χτεσινούς αγώνες η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης με νίκες σε Περιστέρι και Ηράκλειο αντίστοιχα έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στο Περιστέρι, σε έναν επεισοδιακό αγώνα στην επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη 1-0 επί του Ατρόμητου, αποκτώντας τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Η αναμέτρηση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είχε πολλή ένταση, νεύρα, μία αποβολή (ο Πόνσε με 2η κίτρινη στο 89') και απρόοπτα: Στο 55' σημειώθηκε μπλακ άουτ στο γήπεδο, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για περίπου 20 λεπτά. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Πόνσε στο 86', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Αλμπάνη από τον Καρασαλίδη. Η φάση ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Διαμαρτύρονται επίσης για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους σε χέρι του Χουλτ στο 28'.

Στο Ηράκλειο, στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε την υπεροχή και έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, έδειξε όμως επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια. Με την έναρξη της επανάληψης (50') ο Ρόλε έδωσε τη λύση για τους Αρκάδες.

Θυμίζουμε ότι προβάδισμα πρόκρισης έχουν αποκτήσει επίσης ο Ολυμπιακός, μετά την ισοπαλία 3-3 με τη Λαμία στη Φθιώτιδα, και ο Πανιώνιος, μετά τη νίκη 2-1 επί του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ