Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «SWISSPORT»
Σωματείο - οργανωτής της πάλης και όχι «κλειστή λέσχη»

Να κάνει δεκτές τις αιτήσεις των εργαζομένων που επιθυμούν να γίνουν μέλη του σωματείου καλεί την πλειοψηφία του Συλλόγου Προσωπικού «Swissport Hellas και Αεροπορικών Εταιρειών» η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων «Swissport».

Οπως καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα, η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στη συνεδρίαση που έγινε την περασμένη Δευτέρα, απέρριψε αιτήσεις εργαζομένων να γίνουν μέλη του. Μάλιστα, με πρόσχημα τις εκλογές του Συλλόγου που θα γίνουν τον επόμενο μήνα, χαρακτήρισαν... «ανήθικο» να γίνουν σε αυτήν τη φάση εγγραφές μελών!

«Η πλειοψηφία του ΔΣ με αυτήν τη βαθιά εκφυλιστική κίνηση προκαλεί, καθώς προτιμά να πάει κόντρα ακόμη και στο ίδιο το καταστατικό του Συλλόγου απ' το να συμβάλει στην οργάνωση των εργαζομένων στον χώρο δουλειάς», σχολιάζει η Επιτροπή Αγώνα και υπενθυμίζει πως κάθε εργαζόμενος μπορεί να γίνει μέλος του Συλλόγου εφόσον δουλεύει στην εταιρεία.

Η Επιτροπή Αγώνα τονίζει, τέλος, την ανάγκη ο Σύλλογος να μη λειτουργεί ως «κλειστή λέσχη» αλλά να οργανώνει τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις και τις επιπλήξεις, ενάντια στο καθεστώς των ατομικών συμβάσεων, στα εργατικά «ατυχήματα» και τις επαγγελματικές ασθένειες, να παλεύει για την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ