Σάββατο 23 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 24 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Γιάννης ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ

Πρώην μέλος συντονιστικού ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων - Αρτέμιδας

Καταλάβαμε με τον χειρότερο τρόπο μέσα από τα βάσανά μας ότι υπεύθυνη είναι η οικονομική ολιγαρχία και τα πολιτικά στηρίγματά της. Ο πραγματικός αντίπαλος των εργαζομένων δεν είναι η μια ή η άλλη αστική κυβέρνηση ή η μορφή διαχείρισης, αλλά οι ίδιες οι καπιταλιστικές σχέσεις. Δεν υπάρχει φιλολαϊκός καπιταλισμός, φιλολαϊκή καπιταλιστική ανάπτυξη, φιλολαϊκή αστική κυβέρνηση.

Καταλάβαμε πως για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των εργαζομένων, να λύσουμε τα προβλήματά μας, πρέπει να ανατρέψουμε το σύστημα, να 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παρέδωσε πισθάγκωνα δεμένη την εργατική τάξη στο κεφάλαιο. Τούτη τη βρώμικη δουλειά έκανε και κάνει.

Ως εδώ και μη παρέκει, κάθε έντιμος αριστερός και προοδευτικός άνθρωπος, μαζί και εγώ, να αφήσει κατά μέρος την απογοήτευση, τη θλίψη και την αποστράτευση και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για συμπόρευση και συστράτευση με το ΚΚΕ. Για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, για την ανατροπή. Δυναμώνουμε το ΚΚΕ - Δυναμώνουμε την ελπίδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ