Σάββατο 23 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 24 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Γρηγόρης ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Απόστρατος Ιπτάμενος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Μέλος ΔΣ της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Πατρέων, μέλος ΔΣ του ΕΣΥΝ

Είτε εν μέσω της δήθεν υποχρεωτικής σύναψης των μνημονίων, είτε μετά την έξοδο από αυτά, είτε με την εκχώρηση όλης της χώρας για τη μετατροπή της σε μια απέραντη ΝΑΤΟική βάση. Η βάση, είτε με την πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, αυτό που χαρακτηρίζει όλα τα παραπάνω, είναι μια σταθερή πολιτική διακυβέρνησης, που όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για τη διασφάλιση των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τον λαό αυτού του τόπου σήμερα, αλλά θέτει και τα θεμέλια για την αμφισβήτηση των κυριαρχικών του δικαιωμάτων στο μέλλον.

Οι μάσκες έπεσαν, τα πραγματικά πρόσωπα αποκαλύφθηκαν και τώρα όλοι μπορούμε να δούμε πλέον ξεκάθαρα ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκονται όλα ανεξαιρέτως τα αστικά κόμματα, με μόνη εξαίρεση το ΚΚΕ, δηλαδή τα κόμματα που ως υπέρτατο σκοπό τους έχουν την προάσπιση των συμφερόντων της ντόπιας - αλλά και ξένης όταν αυτό απαιτείται - άρχουσας τάξης.

Είτε κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με ακροδεξιό δεκανίκι τους ΑΝΕΛ, είτε το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ, είτε μαζί είτε και μόνοι, με το χορό των βουλευτικών μεταγραφών καλά να κρατεί όταν αυτό είναι απαραίτητο, αν κάτι αποδεικνύεται περίτρανα είναι ότι καμιά σχέση δεν έχουν όλοι αυτοί με τα συμφέροντα του λαού και της εργατικής τάξης. Οσες προβιές και να αλλάξουν, όσα ονόματα και να μεταχειριστούν, η ουσία είναι ότι εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό και οι όποιες διαφωνίες τους είναι καθαρά για λόγους θολώματος των νερών για να είναι δυσδιάκριτοι οι ίδιοι και οι πολιτικές που ακολουθούν μπροστά στα μάτια των νέων, των ανέργων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων.

Η μόνη αντίσταση και τώρα και στο παρελθόν και ο μόνος πραγματικός υπερασπιστής των συμφερόντων των ανθρώπων που παράγουν τον πλούτο και προασπίζονται αυτόν τον τόπο, είναι το ΚΚΕ και οι δυνάμεις του, η ιδεολογία του και οι δράσεις του. Ετσι η συμπόρευση και η στήριξη των δυνάμεων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές και των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές είναι επιτακτικό καθήκον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ