Σάββατο 23 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 24 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καλλιθέα, Σχολικό Συγκρότημα Αγ. Νικολάου (Θησέως 175), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Νέο Κόσμο (ΚΑΠΗ, Θεοδώρου Γεωμέτρου και Σωστράτου), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, θα περιοδεύσουν στη λαχαναγορά του Ρέντη.

-- Στις 6.30 μ.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση, που διοργανώνουν οι ΚΟ στον κλάδο του Φαρμάκου της ΤΟ Βιομηχανίας, στο Σωματείο Λογιστών (Κάνιγγος 27).

-- Στις 11 π.μ., στην Κινέτα, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικιστών, θα μιλήσει ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγαρέων.

-- Στις 7 μ.μ., στα Ανω Λιόσια (Δημοτικό Ωδείο, Δημαρχείου 7), σε εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων θα μιλήσει ο Νίκος Ζαπάντης, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής.

-- Στις 7 μ.μ., στον Κόκκινο Μύλο (ΠΟΚΕΝ, Φιλαδελφείας 217), σε εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

Τη Δευτέρα 25 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί τα Γραφεία της Περιφέρειας στη λεωφ. Αλεξάνδρας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφτεί το ΚΕΘΕΑ και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Στις 10 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και ο Σπύρος Κωνσταντάς, υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης - Μελισσίων, θα επισκεφτούν το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 27 Φλεβάρη:

-- Στις 11.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί τα Γραφεία της Περιφέρειας στη λεωφ. Συγγρού, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κουκάκι, στην καφετέρια «Παντιέρα» (πεζόδρομος Γεωργάκη Ολυμπίου 7 & Βεΐκου) θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

-- Στις 9 π.μ., ο Αντώνης Χοροζάνης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων, θα επισκεφτεί το Τελωνείο Ελευσίνας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Καματερό, στο ΚΑΠΗ Γεροβουνού (Κ. Παλαμά 81 & Ελ. Βενιζέλου), ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, θα παρουσιάσει τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο και τον Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Στην Ημαθία, ο Γιώργος Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, θα περιοδεύσει σε χώρους δουλειάς ως εξής: Την Κυριακή 24/2, στις 9.30 π.μ., στα χωριά Μακροχώρι και Διαβατό. Τη Δευτέρα 25/2, στην επιχείρηση «Μπουτζόλας».

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη:

-- Ο Κυριάκος Παρθενιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη, θα περιοδεύσει στα χωριά Ιερισσός, Νέα Ρόδα και Ουρανούπολη.

-- Ο Παναγιώτης Κολογκούνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας, στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει σε σύσκεψη στο ΚΑΠΗ Τρίγλιας.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στο Καλοχώρι (στην αίθουσα της κοινότητας), θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και η Λίνα Χατζηκυριάκου, υποψήφια δήμαρχος Δήμου Δέλτα.

-- Στις 11.30 π.μ., στην Ιερισσό (πολιτιστικό κέντρο), θα μιλήσει ο Κυριάκος Παρθενιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη.

Στη Θεσσαλία

Ο Τάσος Tσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα μιλήσει τη Δευτέρα 25 Φλεβάρη, στις 7.30 π.μ., στους εργαζομένους των ΕΛΤΑ Λάρισας.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη:

-- Στις 10 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή και στα καταστήματα της Τιθορέας.

-- Στις 7 μ.μ., ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΚΟ Ευπαλίου, στο δημαρχείο, για την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο Μαρμάρι (καφενείο του Παντελή). Θα μιλήσουν: Ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Δημήτρης Παρασκευάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου.

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης θα μιλήσει στην εκδήλωση για την ΕΠΟΝ στην αίθουσα Β του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας.

-- Η ΚΟΒ Μανταμάδου καλεί σε σύσκεψη, στις 7.30 μ.μ., στο Πολύκεντρο Μανταμάδου.

Τη Δευτέρα 25 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων στην αίθουσα του Σωματείου Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ (πλ. Λαού) στη Λαμία.

Την Τρίτη 26 Φλεβάρη, στις 8 μ.μ., στο Μάλεμε, στο Πολιτιστικό Κέντρο (έναντι εκκλησίας Αγίου Αντωνίου), θα μιλήσουν: Ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Δημήτρης Ανθούσης, υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ