Σάββατο 23 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 24 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα στοιχεία κατέθεσαν οι γονείς της Ελ. Τοπαλούδη

Ονόματα δύο νεαρών που φέρεται να απειλούσαν την Ελένη Τοπαλούδη, ένα χρόνο πριν από το βιασμό και τη δολοφονία της, κατέθεσε, χτες, στην ανακρίτρια της Ρόδου η μητέρα της. Σε δηλώσεις του, ο πατέρας του θύματος επισήμανε ότι το περσινό περιστατικό πιθανότατα συνδέεται με το βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης κόρης του από τους δύο κατηγορούμενους, τον 21χρονο Μανώλη Κ. και τον 19χρονο Αλέξανδρο Λ.

Μάλιστα, οι δύο νεαροί φέρεται να κατάγονται από το ίδιο χωριό με τους κατηγορούμενους για το βιασμό και τη δολοφονία της κοπέλας. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλ. Κούγιας, δήλωσε ότι «η έρευνα οδεύει προς το τέλος και ακολουθεί το δικαστήριο». «Κλειδί» για την εξιχνίαση θεωρούνται και οι δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές της Ελ. Τοπαλούδη, που σύμφωνα με πληροφορίες θα «ανοιχθούν» άμεσα.

H μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ανέφερε πως θα καταθέσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, από συγκεκριμένα άτομα, ένα χρόνο πριν δολοφονηθεί. Τα άτομα αυτά φέρεται να είχαν στα χέρια τους βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ελένης, το οποίο τραβήχτηκε εν αγνοία της και με το οποίο την απειλούσαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ