Σάββατο 23 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 24 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
67 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ
Εκδηλώσεις για την επέτειο της θρυλικής ΕΠΟΝ

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην επέτειο των 76 χρόνων από την ίδρυση της θρυλικής ΕΠΟΝ πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες.

-- Το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλεί σε εκδήλωση το Σάββατο 23 Φλεβάρη, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Εκδήλωση αφιερωμένη στην ίδρυση της ΕΠΟΝ διοργανώνει η Πολιτική Σκηνή της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 24 Φλεβάρη, στις 7.30 μ.μ., στο στέκι της (Ολύμπου 51). Θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

-- «ΕΠΟΝίτικο γλέντι» διοργανώνει το Παράρτημα Βύρωνα Αττικής της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, την Κυριακή 24 Φλεβάρη, στη 1 μ.μ., στα γραφεία του Παραρτήματος (Κορυτσάς 2 και Κωνσταντιλιέρη).

-- Tο Παράρτημα Ζωγράφου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και οι ΟΒ Ζωγράφου της ΚΝΕ διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για την ΕΠΟΝίτισσα Παναγιώτα Σταθοπούλου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ΕΠΟΝ, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60). Θα μιλήσει ο ΕΠΟΝίτης Κώστας Μαραγκουδάκης και θα προβληθεί σχετικό video.

-- Η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Το ΚΚΕ το πιο νέο Κόμμα, 100 χρόνια δίπλα στη νέα γενιά», την Τρίτη 26 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44). Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει η προβολή του ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ «Ο Δρόμος μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ