Τρίτη 13 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΥΓΕΙΑ
Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη των ΑμΕΑ

«Τις όποιες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θα τις κατακτήσουμε με σκληρό αγώνα, βάζοντας για λύση στο επίκεντρο των διεκδικήσεών μας όλα τα μεγάλα αιτήματα που αφορούν την πρόνοια, την επιδοματική πολιτική, την εκπαίδευση, την επαγγελματική αποκατάσταση, καθώς και την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής».

Με αυτές τις επισημάνσεις η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Συνδικαλιστών του αναπηρικού κινήματος, απευθύνει κάλεσμα στους εκπροσώπους του αναπηρικού κινήματος απ' όλη τη χώρα να συμμετάσχουν σήμερα στην πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει για την οργάνωση του αγώνα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ). Η σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία της Πανελλήνιας Ενωσης Τυφλών (Πειραιώς 4, 5ος όροφος), ώρα 1 μμ.

Η Επιτροπή χαιρετίζει επίσης τους εκατοντάδες ανάπηρους, χρόνιους πάσχοντες, τους γονείς και κηδεμόνες τους που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της 1.11.2001 στο κέντρο της Αθήνας, για να μην περάσει καμιάς μορφής χαράτσι στα αναπηρικά επιδόματα, συνεχή και σταθερή αύξηση των κοινωνικών δαπανών, για δωρεάν Υγεία - Πρόνοια - εκπαίδευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ