Σάββατο 23 Μάρτη 2019 - Κυριακή 24 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μήνυμα αντεπίθεσης, με ισχυρό ΚΚΕ παντού, απηύθυνε από το κατάμεστο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, το βράδυ της Πέμπτης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, μιλώντας σε μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσαν οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του Κόμματος.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Τ. Τσιαπλές και ο Π. Κρίκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, αντίστοιχα, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Παραβρέθηκαν ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και οι βουλευτές Λάρισας και Μαγνησίας του ΚΚΕ, Γ. Λαμπρούλης και Κ. Στεργίου.

Παρόντες οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους του νομού Λάρισας, αγωνιστές που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια της παράταξης ή που συμπορεύονται στους αγώνες και στις εκλογικές μάχες, εργάτες, αγρότες, νεολαία, συνταξιούχοι.

Ανάμεσά τους οι Στ. Χατζηκράχτης, υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου, Δ. Αβρανάς, υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας, Απ. Αναγνώστου, υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων, Γ. Κασίδας, υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς, Β. Σταμουλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Μαρία Κωστή, υποψήφια δήμαρχος Τεμπών, και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Αρζομανίδης, Δήμητρα Παπαστεργίου, Θ. Αθανασιάδης, Μαίρη Χατζητάκη, Ντίνα Τσούβα, Μαρία Ιωάννου. Επίσης, ο Γ. Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικάλων, ο Απ. Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, ο Β. Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ