Τρίτη 13 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
Στο στόχαστρο οι λαοί
Συνεχίζονται οι αντιπολεμικές εκδηλώσεις

Αντιπολεμικές εκδηλώσεις διοργανώνονται από μαζικούς φορείς και αυτή τη βδομάδα σε διάφορες περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα:

- Στη Χίο εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνει η Αντιπολεμική Επιτροπή Νέων του νησιού, σήμερα Τρίτη 13 του Νοέμβρη και ώρα 7μ.μ στο «Μιχάλειο Κτίριο», με θέμα: «Η τρομοκρατία, ο πόλεμος και η εμπλοκή της Ελλάδας, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αντιπλοίαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού, Αντώνης Κακαράς, εκπρόσωπος της Κίνησης για την Εθνική Αμυμα (ΚΕΘΑ) και διδάσκων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

- Στη Ζάκυνθο, παλλαϊκό αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνεται από τη Ζακυνθινή Επιτροπή Κατά του Πολέμου, σήμερα Τρίτη και ώρα 7.30 μ.μ.

- Στο Περιστέρι συγκέντρωση ενάντια στον πόλεμο διοργανώνει η Αντιπολεμική Επιτροπή Περιστερίου, αύριο Τετάρτη 14 Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου.

- Στον Ταύρο, αντιπολεμική εκδήλωση διοργανώνει αύριο Τετάρτη 14 Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο των Λυκείων του Δήμου Ταύρου, η αντιπολεμική επιτροπή της πόλης. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο δήμαρχος Ταύρου Δ. Σούτος, η Λιάνα Κανέλλη και οι εκπρόσωποι δημοτικών κινήσεων και μαζικών φορέων.

- Στο Καματερό, η Αντιπολεμική Κίνηση, διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Πόλεμος και Δημοκρατικά Δικαιώματα - Επιπτώσεις για τους λαούς», αύριο Τετάρτη 14 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «ΜΕΛΙΝΑ» (Λ. Φυλής 162). Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με απαγγελία ποιημάτων και συναυλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ