Πέμπτη 4 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά!

Χαιρετισμοί από φοιτητές - υποψήφιους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ο Γ. Μαμάης
Ο Γ. Μαμάης
Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» απηύθυναν από το βήμα της συγκέντρωσης φοιτητές οι οποίοι είναι υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Ο Γιώργος Μαμάης, φοιτητής στο Φυσικό και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κάλεσε «να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε όλες τις κάλπες που έχουμε μπροστά μας, για να δυναμώσει η νεανική αντεπίθεση, η αντίσταση στην πολιτική που εφαρμόζεται στις σχολές μας, που εφαρμόζεται ενιαία στους δήμους και στις Περιφέρειες. Για να σταλεί μήνυμα στην ΕΕ, στα κόμματά της, στο σύστημα, ότι δεν έχουν τη νέα γενιά στο χέρι. Οτι υπάρχει ελπίδα. Ονειρευόμαστε και θα ζήσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο. Με ψήφο στο ΚΚΕ και στη "Λαϊκή Συσπείρωση" διεκδικούμε τις πραγματικά σύγχρονες ανάγκες μας, όπως την ανάγκη μας για Αθλητισμό, ο οποίος έχει καταντήσει να είναι πανάκριβο εμπόρευμα και όχι δικαίωμα για όλους και όλες, την ανάγκη μας για ενασχόληση με τον Πολιτισμό και την τέχνη, που δεν χωράει - μας λένε - στους προϋπολογισμούς τους».

Ο Μιράν Αβακιάν, φοιτητής στο Ιστορικό - Αρχαιολογικό, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλοσοφικής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αναφέρθηκε στη δράση των δυνάμεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια, που «βγαίνουν μπροστά και διεκδικούν τα δικαιώματα των φοιτητών, πρωτοστατούν σε όλους τους αγώνες που πραγματοποιούνται, αναδεικνύουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές και προβάλλουν τη διέξοδο, κόντρα στη λογική της υποταγής και του συμβιβασμού, κόντρα στη λογική του "μικρότερου κακού" (...) Το επόμενο διάστημα η νεολαία, οι φοιτητές και σπουδαστές έχουμε την ευκαιρία και μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού, ισχυρή "Πανσπουδαστική" σε όλα τα πανεπιστήμια».


Ο Μ. Αβακιάν
Ο Μ. Αβακιάν

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ