Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Στόχος οι τελικοί

Με 12 κολυμβητές και κολυμβήτριες θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, που θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα στις 13-16 του Δεκέμβρη. Στόχος των ελληνικών «δελφινιών» είναι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει στις τελευταίες διοργανώσεις, κάτι που μεταφράζεται σε συμμετοχή σε όσο το δυνατόν περισσότερους τελικούς αγωνισμάτων.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Ειρήνη Καβαρνού, Ζωή Δημοσχάκη, Σπύρος Γιαννιώτης, Ζαμπία Μελαχροινού, Μαριάννα Λυμπερτά, Ακης Οικονόμου, Ανδρέας Ζήσιμος, Δημήτρης Μαγγανάς, Θάνος Θανόπουλος, Κάτια Σαρακατσάνη, Γιάννης Κοκκώδης, Νέρι Νιαγκουάρα. Τους αθλητές θα συνοδεύσουν οι προπονητές Νίκος Γέμελος και Βόικο Ράτσε.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος ορισμένοι από τους κορυφαίους κολυμβητές του κόσμου που διακρίθηκαν και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (50μ.) της Φουκουόκα. Μεταξύ αυτών είναι ο Ολλανδός Πίτερ Βαν Ντεν Χούγκενμπαντ και η συμπατριώτισσά του Ινγκε Ντε Μπρούιν, καθώς και οι Σουηδοί Στέφαν Νίστραντ, Τερέζα Αλσχάμαρ, Αννα Κάριν Κάμερλινγκ και Λαρς Φρολάντερ.

Σημειώνεται ότι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (25μ.) έχουν δηλώσει συμμετοχή 28 χώρες με 414 αθλητές. Η διοργάνωση θα καλυφθεί με δώδεκα κάμερες, εκ των οποίων οι δύο θα είναι υποβρύχιες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ