Τρίτη 9 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ
Με σεκιούριτι και face control οι αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου

Η ηγεσία του ζήλεψε τις «δόξες» της έκπτωτης ηγεσίας της ΓΣΕΕ

Για άλλη μια φορά οι εργατοπατέρες έμπασαν σεκιούριτι σε διαδικασίες του εργατικού κινήματος, για να ελέγχουν εκλεγμένους συνδικαλιστές και εργαζόμενους
Για άλλη μια φορά οι εργατοπατέρες έμπασαν σεκιούριτι σε διαδικασίες του εργατικού κινήματος, για να ελέγχουν εκλεγμένους συνδικαλιστές και εργαζόμενους
Με σεκιουριτάδες που έκαναν έλεγχο για το ποιοι θα μπουν και ποιοι όχι, έγιναν οι αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, την περασμένη Κυριακή, με την ηγεσία του να αντιγράφει τις μεθόδους των εργατοπατέρων στη ΓΣΕΕ.

Οπως καταγγέλλει η ΔΑΣ, «η εργοδοτική - κυβερνητική πλειοψηφία της Διοίκησης επιστράτευσε ιδιωτική ασφάλεια security, που έχει στα χέρια της το Μητρώο των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου και κάνει face control για το ποιοι θα μπουν στο Εργατικό Κέντρο και ποιοι όχι. Αυτό είναι πρωτοφανές για το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου και την πόλη μας, θυμίζει εποχές χούντας. Φαίνεται ότι ο κ. Μπαρού και το σινάφι του ζήλεψαν τις "δόξες" της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ (...) Τους ρωτάμε: Τι έχουν να κρύψουν, τι φοβούνται και επιστρατεύουν σεκιούριτι;».

Επιπλέον, οι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ κατέθεσαν ένσταση «για την παράνομη αντικατάσταση αντιπροσώπων, η οποία έγινε μετά την έγκριση του "Μητρώου Αντιπροσώπων" από την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου. Η ένσταση δεν έγινε δεκτή με γελοίες δικαιολογίες. Ακόμα, οι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ διαμαρτυρήθηκαν στον δικαστικό αντιπρόσωπο για την παρουσία σεκιουριτάδων, για να πάρουν την απάντηση ότι "νίπτει τας χείρας" του.

Φαίνεται ότι όλοι μαζί (δικαστικός αντιπρόσωπος, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου, Εφορευτική Επιτροπή) "μαγειρεύουν" το Μητρώο και συνολικά τη διαδικασία των εκλογών, για να βγάλουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Είναι βέβαια λογικό όλοι αυτοί να τα έχουν βρει μεταξύ τους, μιας και είναι όλοι στελέχη της παράταξης του δήμαρχου Ναυπλιέων κ. Κωστούρου».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΕΚΝ, Ρ. Μπαρού, είναι αντιδήμαρχος Ναυπλιέων, ο δικαστικός αντιπρόσωπος Π. Μπούκουρης είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, ο αντιπρόσωπος, Σ. Γαβρήλος, είναι αντιδήμαρχος και ο αντιπρόσωπος, Δ. Μπουγιώτης, πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ναυπλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ