Τρίτη 23 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΙΛΙΟΝ - ΧΑΪΔΑΡΙ
Ηρθε η ώρα για ψήφο στο ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες

Μαζικές περιοδείες πραγματοποίησαν ο Γιάννης Πρωτούλης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Χαϊδάρι
Χαϊδάρι
Η μεγάλη αποδοχή και η εκτίμηση του κόσμου στη δημοτική αρχή Χαϊδαρίου εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο κομμουνιστής δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος, Μιχάλης Σελέκος, στον κεντρικό δρόμο της πόλης. Τους υποψηφίους του ΚΚΕ συνόδευαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και εκ νέου υποψήφιοι, νέοι υποψήφιοι, καθώς και πολλά μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τον κόσμο να αναγνωρίζει την αγωνιστική μαχητική και διεκδικητική στάση της σημερινής δημοτικής αρχής, τις ανάσες ανακούφισης που κατάφερε να αποσπάσει για το λαό παρά το ασφυκτικό πλαίσιο που έχει επιβληθεί. Στα πηγαδάκια και στις σύντομες συζητήσεις αναδείχθηκε από τον ίδιο τον κόσμο ότι η σημερινή δημοτική αρχή με συνέπεια βρέθηκε στο πλευρό τους, παλεύοντας από κοινού για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων, όπως της Υγείας, της Παιδείας κ.λπ. Επιβεβαιώθηκε ότι αποτελεί αγωνιστικό στήριγμα στις διεκδικήσεις τους, κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ.

«Ηρθε η ώρα να ψηφίσετε ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες», τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, «όπως εδώ στο Χαϊδάρι που έχετε αγωνιστή, κομμουνιστή δήμαρχο και δημοτική αρχή, έτσι και σε άλλες περιοχές πρέπει να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ, προκειμένου περισσότεροι κομμουνιστές εκλεγμένοι, μαζί με την εργατική τάξη και το λαό να οργανώσουν τον αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές σε όλα τα επίπεδα, για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων με βάση τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες».

Στο Ιλιον

Ιλιον
Ιλιον
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε μαζική περιοδεία και στο Ιλιον, το πρωί της Κυριακής, στο εμπορικό κέντρο και στις καφετέριες, με τον Γιάννη Πρωτούλη και τον Νίκο Σταματόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Ιλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μαζί τους ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Αχμέτ Μουσταφά, καθώς και πλήθος υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Μοιράζοντας το φυλλάδιο του Κόμματος με τους 15+1 λόγους για δυνατό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, κάλεσαν τους εργαζόμενους της πόλης να κάνουν στις εκλογές την πραγματική διαφορά. Να ψηφίσουν με ενιαίο κριτήριο: Το πώς θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο η λαϊκή αντιπολίτευση με περισσότερους εκλεγμένους κομμουνιστές δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, ευρωβουλευτές και βουλευτές, όποτε γίνουν εθνικές εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ