Τρίτη 23 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση με Ενώσεις στρατιωτικών

Στις 22 Απρίλη 2019 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με αντιπροσώπους Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου, Δυτικού και Κεντρικού Τομέα Αθηνών. Παρευρέθηκαν επίσης αντιπρόσωποι από της Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, Πειραιά και Νήσων.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Καραθανασόπουλο, συζήτησε με τις Ενώσεις για τα προβλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ). Επίσης συζητήθηκε η πορεία των εξελίξεων στο χώρο του προσωπικού των ΕΔ, σχετικά με το συνδικαλιστικό κίνημα στις ΕΔ.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τόνισε για μια ακόμη φορά ότι υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού και των στελεχών των ΕΔ, που εκφράζονται και με την ψήφιση της τροπολογίας που κατέθεσε το ΚΚΕ. Η ψήφιση αυτής της τροπολογίας διευρύνει παραπέρα τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των στρατιωτικών, κάτι που ήταν αίτημά τους.

Εκ μέρους του συνόλου των παρευρισκόμενων αντιπροσώπων των Διοικητικών Συμβουλίων των στρατιωτικών εκφράστηκε η ικανοποίησή τους για τα περιλαμβανόμενα στην τροπολογία του ΚΚΕ. Επίσης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την αμέριστη συμπαράσταση που έχουν στα δίκαια αιτήματά τους εκ μέρους του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ