Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στέφανος Μόσχος
Στέφανος Μόσχος
Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ι. ΜΟΣΧΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 100.000 δρχ.

Ειρήνη Μόσχου

* * *

Φωτ.

Ο αξέχαστος σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για τα πανανθρώπινα ιδανικά του ΚΚΕ, ως μέλος της ΚΟΒ Λίμνης Εύβοιας.

Στη μνήμη του προσφέρω 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Μάρθα Κουζινοπούλου

* * *

Φωτ.

Την Κυριακή 18 Νοέμβρη στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας θα γίνει το χρονιάτικο μνημόσυνο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και προέδρου του Παραρτήματος Χαλκίδας της ΠΕΑΕΑ. Επί 20 χρόνια εργάστηκε ακούραστα, με αφοσίωση και αυταπάρνηση. Πραγματοποίησε πολύ σημαντικό έργο και απέσπασε το σεβασμό και την εκτίμηση όχι μόνο των συναγωνιστών και συντρόφων του, αλλά και των πολιτικών του αντιπάλων, όλης της κοινωνίας της Εύβοιας.

Ο Πέτρος Αθηναίος ήταν ένας σταθερός και αποφασιστικός μαχητής, πιστός στα ιδανικά της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της δικαιοσύνης και του σοσιαλισμού, αταλάντευτος κομμουνιστής ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Το ΔΣ του Παραρτήματος Χαλκίδας της ΠΕΑΕΑ

* * *

Βασίλης Κουζινόπουλος
Βασίλης Κουζινόπουλος
Φωτ.

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, η οποία πέθανε πρόσφατα, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Σαφράμπολης.

Τα αδέρφια Βενετσάνος Βενετσανόπουλος και Δέσποινα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΦΟΥΛΗΣ - Χίνη - ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ και παιδιάτρου, ο γιατρός Γιάννης Διαμαντόπουλος προσφέρει 20.000 δρχ. στην ΚΟΒ ΜΜΕ Θεσσαλονίκης για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη των αξέχαστων γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΝΔΥΛΗ, οι οποίοι στάθηκαν ακλόνητοι ως την τελευταία στιγμή της ζωής τους στα ιδανικά του σοσιαλισμού, ο πατέρας μου ως μέλος του ΚΚΕ από το 1930 και η μητέρα μου ως οπαδός του Κόμματος, προσφέρω 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ιερόθεου - Ανθούπολης Περιστερίου.

Μαρία Κανδύλη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΚΥΡΙΑΖΗ ΠΕΦΑΝΗ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Προκόπης - Λίτσα


Πέτρος Αθηναίος
Πέτρος Αθηναίος

Φούλη Μιχαλάκου
Φούλη Μιχαλάκου

Μαρία Βενετσανοπούλου
Μαρία Βενετσανοπούλου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ