Πέμπτη 2 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συνεχίζονται με πλούσιο πρόγραμμα

Κορυφώνονται μέχρι τα μέσα του Μάη τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ με κεντρικό σύνθημα: «Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου. Με δυνατό ΚΚΕ κάνε τη διαφορά».

Αύριο, Παρασκευή 3 Μάη, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας:

-- Στον Εύοσμο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ευόσμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια, επιδείξεις χορών, έκθεση σκίτσου ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό, Κολάζ «3+1 πράγματα που δεν ήξερες για την ΕΕ», καλλιτεχνικές δημιουργίες μαθητών ΕΠΑΛ ενάντια στον πόλεμο, συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα, ξενάγηση σε έκθεση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, προβολή βίντεο «Το ΕΠΑΛ αλλιώς», τουρνουά σκακιού, διαγωνισμό τρίποντων. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης Ορέστης Θεοδωρίδης, μαθητής του 1ου ΓΕΛ Μενεμένης, και θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Ευόσμου - Κορδελιού, Θανάση Κοκονά.

-- Στη Θέρμη, θα πραγματοποιηθεί escape room ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στα γραφεία του ΚΚΕ στο εμπορικό κέντρο «Πόλις» στο κέντρο της Θέρμης.

-- Στις Σέρρες, το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει αύριο στις 6 μ.μ., στη Φιλίππου 8 escape room ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και το Σάββατο στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, τουρνουά μπάσκετ.

Σάββατο 4 Μάη

-- Στη Δράμα, στις 5 μ.μ., εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία.

-- Στο Κιλκίς, στις 6.30 μ.μ., στο θεατράκι του Πάρκου Κήπου, με συζήτηση για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, stand up comedy, συναυλία.

Για τις 4 Μάη είναι προγραμματισμένες επίσης εκδηλώσεις σε Κόρινθο, Κάλυμνο κ.α.

Κυριακή 5 Μάη

-- Στη Βέροια, στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο. Περιλαμβάνει παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, συναυλία από μαθητικό συγκρότημα, παρουσίαση σύγχρονου χορού, γωνιά για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Θα χαιρετίσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Μελιόπουλος και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Κώστας Τσεχελίδης.

-- Στα Γιαννιτσά, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικό για τη δράση της ΚΝΕ, διαγωνισμό γκράφιτι ενάντια στο φασισμό, απαγγελία ποιημάτων ενάντια στον πόλεμο, escape room ενάντια στα ναρκωτικά, προβολή βίντεο ενάντια στον πόλεμο, γωνιά για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η υποψήφια δήμαρχος Πέλλας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ολυμπία Παπαδοπούλου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέλλας Δημήτρης Σουμελίδης.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται το Φεστιβάλ στη Λευκάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ